Havidíjas ERP kicsiknek, nagyoknak!
 

ügyREND ERP
Született vezetőknek!

Átláthatóság.

Az átláthatóság a sikeres vállalkozás egyik alap pillére, legyen szó akár a cég pénzügyeiről, akár a bizonylataidról, ha nem tudod, mi merre tart nem látsz tisztán. Ebben segít az ügyREND Bizonylati Mátrix, aminek segítségével mindig láthatod, hogy mit rendeltél, illetve mit rendeltek tőled.

Adatbiztonság!

Ints könnyes búcsút az adatvesztésnek. Az ügyREND ERP fejlett Oracle adatbázis környezetének köszönhetően nincs többé hosszas mentési procedúra, hiszen mindent, mindig rögtön a szerverre rögzítünk.

Egyszerűség.

Napjainkban nincs már idő minden egyes program funkciót hetekig tanulni, ezért a rendszer funkciói ugyanazon a működési elven alapulnak és egyazon logikát követnek, így lehet a rendszert rekordidő alatt bevezetni.

Magyar.

Hazai vállalkozókként ismerjük a magyar piac sajátosságait, és ezekre különös hangsúlyt helyezve, több magyar piaci résztvevővel folyamatosan egyeztetve készítettük a rendszert neked, magyar vállalkozónak.

Cégedre szabva.

Tudjuk, hogy minden vállalkozás más és más, ezért a mindig csak azokat a funkciókat kell használnod, amiket szeretnél. A lehetőség a tiéd, köszönhetően az ügyREND ERP moduláris felépítettségének, nincsenek többé feleslegesen bérelt funkciók.

Mindig, mindenhol.

Egy jó vezető mindig képben van, legye akár az irodában, akár úton, akár külföldön, az ügyREND kliens program mindig elérhetővé teszi a szerveren tárolt információkat a lehető legkisebb adatforgalommal.

Valós információk.

Legyen szó akár raktárról, akár pénzügyekről, valós információk hiányában csak a sötétben botorkálunk. Az ügyREND ERP felkapcsolja a villanyt így láthatod, mikor, ki, mennyit és miből.